Openingsuren

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag

10u - 18u30
10u - 18u30
10u - 18u30
10u - 18u30
10u - 19u
10u - 18u30

Uitgezonderd Fnac, UGC Cinema, Théâtre de la Toison d’Or, Presse
d'Or en horeca.

Uw galerij in kaart

Map

Ontdek alle winkels

De Gulden-Vliesgalerij heropent haar deuren

In overeenstemming met het advies van de Nationale Veiligheidsraad, die de goedkeuring gaf voor het progressieve heropenen van de plaatsen waar veel mensen  samenkomen, heropent de Gulden-Vliesgalerij te Elsene deze ochtend haar deuren.

De Gulden-Vliesgalerij opent opnieuw haar deuren. De Nationale Veiligheidsraad heeft inderdaad de toestemming gegeven voor de progressieve heropening van plaatsen waar veel volk samenkomt, wat in de loop van de avond bevestigd werd door de Regionale Veiligheidsraad.

Bovendien heeft het Stadsbestuur verzekerd dat alle menselijke middelen zouden worden ingezet om de veiligheid te waarborgen. De Gulden-Vliesgalerij gaat dan ook mee in deze zienswijze van de gemeente om de belangrijkste winkelstraten van hoog-Brussel opnieuw open te stellen.  

Deze beslissing werd genomen in onderlinge overeenkomst tussen de eigenaar, de beheerder en de handelaars van de gaanderij.

De onmiddellijke opening gaat gepaard met bijkomende veiligheidsmaatregelen, met name bewakingsagenten die aan elke ingang staan om tassen na te kijken en controles met metaaldetectoren uit te voeren.
Nieuw !!!

Nos petits souliersNieuw !!!Mary,

artisanale chocolade


Virtueel bezoek aan de

Galerie Toison D'Or:

klik op de foto hieronder


Zin in cultuur ?

  • FNAC
  • TTO
  • UGC

De Galerie Toison d’Or heeft u heel wat meer te bieden dan winkels.

Ontdek meer


Newsletter

Blijf op de hoogte

Schrijf u nu in op onze gratis nieuwsbrief en ontdek als eerste wat er allemaal te gebeuren valt in uw favoriete galerij.

Inschrijven


Galerie Toison d’Or

Galerie Toison d’Or straalt meer dan ooi tevoren, en is uitgegroeid tot de referentie in de Brusselse bovenstad. Ontdek hier waar uw Galerie zich bevindt. We geven u alle informatie voor uw bezoek.

Klik hier voor meer info


Nieuw !!!

Nu open:

"Baylone Hill"Snacks, sandwiches, drankjes...
Laatavondopeningen, braderijen, speciale acties of niet te missen kortingen: word nu fan van onze Facebookpagina en volg alle gebeurtenissen in Galerij Toison d’Or op de voet!

Word fan van uw Galerij